Børnehold:
Mandag d. 9. september 2019 – torsdag d. 19. marts 2020
Der er lukket i ugerne 42, 51, 52, 1, 7, påsken, pinsen og sommerferien.
Sommersæson: Mandag d. 23. marts 2020 – onsdag d. 24. juni 2020
Børne svømmestævne d. 29. februar 2020 kl. 9-13.

Voksen- og pensionisthold (kun tirsdagshold):
Tirsdag d. 10. september 2019 – torsdag d. 19. marts 2020
Der er lukket i ugerne 42, 51, 52, 1, 7, påsken, pinsen og sommerferien.
Sommersæson: Mandag d. 23. marts 2020 – onsdag d. 27. maj 2020

Tilmelding
Tilmelding og betaling foretages via https://hovedgaardsvomning.klub-modul.dk under menupunktet ”Tilmelding”.
Der åbnes for tilmelding
lørdag d. 17. august 2019.

NB! Man er først tilmeldt, når onlinebetalingen er gennemført.
Opret kun en profil, hvis du ikke allerede har en profil. Har du glemt dit login eller kodeord, kan du få det tilsendt.

Kontakt os gerne, hvis det volder problemer på: formandsvomninghif@gmail.com eller på mobil 61776913,
mellem kl. 16.00 - 20.00 man.-fre. og kl. 10.00 - 20.00 lør.-søn.

Tilbud: Tilmelder du dig 2 hold, er der automatisk 50 % rabat på hold nr. 2.
Minimum 7 deltagere pr. hold for at vi kan gennemføre holdet.

Foreningsbetingelser
Børn fra 7 år og opefter skal klæde om i deres respektive omklædningsrum.
Hvis yngre børn har behov for hjælp til omklædning og afvaskning, skal børnene følge med i forældrenes omklædningsrum.

Mødre har ingen adgang i herreomklædningsrummet.
Fædre har ingen adgang i dameomklædningsrummet.

Fotografering, rygning og alkohol i svømmehallen og omklædningsrum er ikke tilladt.
Inden svømning skal hele kroppen vaskes med sæbe – uden badetøj.

Holdbeskrivelser:

Svømmeklubben stiller bælter/vinger til rådighed. Nogle børn synes, at vandet kan være lidt køligt, og derfor anbefaler vi, at I køber en billig våddragt, da det virker supergodt.

Begyndere (ca. 5 – 8 år): Holdet sigter mod at gøre børnene fortrolige med vand ved hjælp af lege. Vi øver bl.a. at få hovedet under vand. Desuden øver vi svømmetagene i crawl, rygcrawl og brystsvømning. Nogle af børnene bruger bælte og/eller vinger.

Letøvede (ca. 8 – 11 år): Holdet sigter mod at gøre børnene mere fortrolige med vand. Vi øver crawl, rygcrawl og brystsvømning. Vi øver i at dykke ned til bunden af bassinet. Vi leger og spiller boldspil. Hvis børnene bruger bælte og vinger, arbejder vi på at komme af med dem.

Øvede (ca. 11 – 14 år): Børnene forventes at være fortrolige med vand. Vi øver forskellige svømmestilarter og udvikler svømmestil.

Pensionistsvømning: Holdet til pensionisten, der har lyst til at svømme baner i eget tempo.

Aqua fitness: Aqua Fitness er en skånsom træningsform i vand og kan dyrkes af alle. Træningen har fokus på almen motion og bevægelse, konditionstræning og øget fedtforbrænding. Aqua Fitness har fokus på at træne alle kroppens muskelgrupper. Du kan selv sætte tempoet og gradvist øge det og forbedre din kondition. Vi vil benytte udstyr, så der er variation i træningen. Det skal være sjovt at dyrke Aqua Fitness!

Super svømning: Supersvømning er for de svømmere, der vil noget mere med deres svømning. Holdet er for dig, som vil videre på konkurrencehold eller bare gerne vil være endnu dygtigere til at svømme. Der er 8 supersvømmerpladser på holdet mandag aften.

Frisvømning: Holdet til voksne, der har lyst til at svømme baner i eget tempo eller med individuel undervisning, hvis det ønskes.

Svømmeundervisning voksne: Holdet til voksne, der har lyst til at blive skarpere på svømmeteknik, med individuel undervisning, hvis det ønskes.

OBS! for at skabe de bedste vilkår for børnene til at lære at svømme, er forældre velkomne i svømmehallen de første 2 gange og de sidste 2 gange. Sidste gang er 1 forælder/voksen velkommen til at være med i vandet.

Alle vores instruktører og hjælpeinstruktører har gyldigt førstehjælpskursus.

Svømmebassinet er 7x16 m. og 0,85 – 1,2 m. dybt og har standardtemperatur: 26 grader.

Saunaen er tændt tirsdag, hvor der kun er hold for voksne.